2nite

Tagga lite kompisar!

Miami 2 ibiza

Hallåå!! Linn som talar, nu sitter jag här hemma med brudarna och järngänget!:) Vi har precis käkat god mat och dricker en öl. Snart ska vi dra oss vidare till ? ja , alla vill olika så vi får väl se vart vi hamnar sen.  Vi lyssar iallfall på bra musik och försöker få upp humöret lite. Kanske borde varit chaufför ändå? jaja vi får väl se!  Hoppas på att det blir ett bra avslut på året och en bra start på nästa iallafall!

Gott nytt år på er!

Puss

I'm a dancefloor lover!

Godkväll och Gott nytt år kära vänner!
Nu har vi precis gjort oss färdiga för kvällen och sitter här på edsgatan och väntar in några kompisar som kommer hit på middag. Vi har fortfarande inte hittat en lämplig fest för oss ikväll, det blir antagligen så att vi drar till Lipz och skakar rumpa hela kvällen. Tidigare idag skrev jag ett inlägg som... FÖRSVANN! Däribland nämnde jag att vi dunkar våran bas som aldrig förr, vad tror ni hände? Vi är tre unga tjejer som bor i ett 4 våningshus med gamlingar.. Grannern ovanför kom givetvis ner och sa åt oss att sänka, becca blev arg och gick därifrån så linn fick ta konfrontationen med gamligen. Vi sänkte för stunden men nu är vårat dunka dunka tillbaks! fint. Nyår för mig är en dag där man firar in det nya året, alltså 2011. Kan väl inte direkt påstå att 2010 var det bästa året i min egen historia men det andra halvåret har varit awesome! Starten tog musten ur mig men nu är jag tillbaka, starkare än någonsin.


Nu ropas det från köket att det är dags att börja laga maten.

Om en liten stund kommer det upp lite bilder från edsgatan! Keep in touch!!!!
Sandra, den yngste.

pass out

SANDRA SKREV PRECIS ETT LÅNGT INLÄGG SOM HON SEDAN RÅKADE RADERA ?! SÅ NU ÄR HON PÅ KRISTIGEN! VARNIIING VARNIIIG VAARNNIIIIING

Happy New Year

Godmorgon allesammans! :)

Nu äntligen har vi vaknat, och denna morgon har varit lite knepig.. Jag vaknar av att Rebecca sitter och spelar in godmorgon filmer och sen skickar till mig? haha, hon är inte normal har jag konstaterat.Snart ska vi börja göra oss iordning inför kvällen, men kanske börja med att gå och köpa någon go cider att dricka på? Om jag ens ska dricka?!  jaja, bröd kan vi ju köpa iallfall för jag hungrar snart ihjäl!

Vi har precis kopplat in högtalarna sen vi möblerade om i vårt vardagsrum, så nu lyssnar vi på as bra musik och försöker vakna till liv, vi får väl se hur mycket grannarna uppskattar det! (dom tål inte ens fläkten). haha hejdå

En snygg sexig morgonhälsning från edsgatan1C

Who says?!

Gokväll alla söta och fula! Just nu ligger vi hemma och en grejar med designen tror jag, en kollar film och jag surfar runt och har as tråkigt och låtsas som om jag är sur, (så är jag inte det ;pPpp 43 P). Jag är däremot cp trött och väntar på att kanske Jimmy och Robin ska komma över en sväng, men det ser dåligt ut med det. Kanske lika bra att gå och lägga sig istället? Men innan så tänkte jag tipsa er söta om några jätte bra filmer jag har sett nu på senare dagar! Den ena filmen är


"My name is Khan" Det är en av de bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv tror jag!

Här har ni handlingen om den(den låter inte lika bra som den är):
Rizvan Khan, en muslimsk man från Indien, flyttar till San Francisco för att leva tillsammans med sin bror och svägerska. Rizvan, som har Aspergers syndrom, blir förälskad i Mandira och trots protester från hans familj gifter de sig och startar ett litet företag tillsammans. De är lyckliga fram till den 11 september 2001, då attityden mot muslimer förändras drastiskt. När tragedin inträffar blir Mandira förkrossad och de skiljs åt. Rizvan blir förvirrad och mycket upprörd över att hans livs kärlek har lämnat honom. För att vinna henne tillbaka påbörjar han en rörande och inspirerande resa genom Amerika. Här får ni en trailer på filmen:"Inhale", Också en väldigt bra film som är värd att se. Det är två olika sorters filmer men båda är grymt bra! Här får ni lite handling om denna också:

Åklagaren Paul Chaney och hans fru Diane väntar förgäves på att deras dotter ska få genomgå en lungtransplantation. När hennes hälsa försämras blir Paul desperat och beger sig mot Juárez i Mexiko där en läkare sägs kunna hjälpa familjen. Snart inser Paul att det inte handlar om en vanlig klinik, utan om en samvetslös underjordisk organisation som gör vad som helst om man är villig att betala. Och med såväl sitt eget som sin dotters liv på spel ställs han inför ett omöjligt val. Här har ni en trailer på den också.

'

Nu är det bara några timmar kvar på 2010. Sen blir det nya tag som gäller. Och jag har så många nyårslöften så jag kan knappt hålla räkningen. jaja nog om det!

Njut nu de sista timmarna på 2010. Och hoppas ni får en kanon avslutning på dehär året!

Pusspuss / Linn den smarteWho's that chick?


Hands up for us!

Haeej!
Detta är mitt första inlägg i våran nya asfestliga blogg! Sandra som skriver. Idag har vi, den såkallade "trion" varit på Torp och snabbhandlat. Vi hade ca. 40 minuter på oss men jag tror vi roffade åt oss vad vi ville ha till imorgon iaf. Vi alla i "trion" skall ha kavaj, dock inte likadana! Fick också uppslängt rakt i ansiktet "du har ju fan ingen stil Sandra". Linn blev lite frustrerad över att jag inte gillade den rosa kavajen som hon ville att Becca skulle köpa tills imorgon, så det blev en likadan fast svart ist.

Imorgon är det nyår vilket givetvis innebär fest för oss partypinglor från edsgatan 1c. Jag minns från varje år att det varit samma hets inför nyår, man köper nya kläder och vill ha en as kul kväll men festen känns alltid avlängsen, lika så i år. Litar dock på övergången från 2010 till 2011 och det kommer bli ett toppen år med massa festligheter.

Becca och Linn står i hallen och tar bilder på allt dem inhandlat idag, jag ser inte detta som något smärre intresse så jag tror jag hoppar det om inte dom vill göra det åt mig förståss.

Så.. Keep in touch, snart kommer bilder!
Sandra den yngste.

Dirty bit

Party up

Before i leave

Nu är jag arg och sånt! Ska snart röka och sen ska Malin komma hit och sen åker jag till uddevalla. // LINN

I was drunk

Untrust us

Hallåå!
RSS 2.0