Hello sunshine

God eftermiddag sötisar!
Idag har det varit en jätte lugn dag har kollat på Step Up 3D som var grym! Och nu funderar vi på om vi ska till lipz idag igen eller inte.?! Vi har gratis biljett för inträde och vi får gå först i kön , så varför inte?!

Stampe,Dennis & Tommy kom dykandes hit imorse! :) Så Jag och Jenny fick bara hoppa upp ur sängen och försöka vara sociala. Sen efter någon timme kom Sandra och Daniel också!

Nej nu ska jag vara social igen! vi hörs senare! Puss



Stampe, Robin & Jenny igår !

En liten hälsning till en goee vän!

 

Det roliga är att jag skrev sms till honom igår och sa "va med på några vimmelbilder ikväll stampe" och han bara "hahah aldrig ;)" och jag bara "joho du".... och så var han det :pPpPpPppppPPP


 

xoxo Becca

In this tug of war you'll always win even when I'm right


en liten video från igår när jag var hemma hos Ida och busar med hennes labrador vid namn labos, cute dog indeed!

 

xoxo Becca

If i was drunk

Nu är det som så att vi sitter och väntar på Jenny! Vi dricker öl Jag (linn) dricker öl , sandra är chicken och spyr av första ölen säger hon-.-. jaja det kommer sig väl!

Snart ska vi åka till trollhättan där vi sedan möter Dennis, Stampe, Krus, Tommy, Sofia , Albin, Linus m.m

Ska bli jätte roligt ikväll eftersom så många ska ut, händer inte allt för ofta att nästan alla drar ut samtidigt! Så vi får väl se vart kvällen tar slut! ha det gott

Dance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goderafton kära vänner.
Nu har jag och Linn gjort oss i ordning och så. Här spelar vi Mirofonkåt på hög volym och Linn dricker öl, jag kollar på. Måste också erkänna att maten vi gjorde var väldigt god och så. Vitlöksbröd + lipz = asabra!

korv
Såhär ser jag ut med smink på ena ögat, fint?

jkpo
Redo för att slåss på lipz ikväll.

Nu hörs vi nog inte förens imorgon, men så har jag mycket spännande info att dela med mig utav så keep in touch!


Sandra

Time for food

Nu skall jag laga en kulinarisk måltid, alltså köttbullar och makaroner. Gott!

HIHIHIHihi

All I want is you

Nu har dammsugaren gått varm här på edsgatan, jag och linn har sprungit runt och städat som galningar. Jag har legat på golvet på toa och skrubbat med en disktrasa i klorin. Linn (jag) har skruat golvet, Linn började med att hälla ut ajax och vatten över hela golvet (översvämmning) så jag fick ta över och skura bort det blöta med två påsar på fötterna, men nu är det väldans rent och fint här på Edsgatan ett C.

Linns mamma ringde precis och berättade att hon ville att vi skulle spela in en ny cover vilket vi givetvis skall göra, alldeles strax går jag bort med filmkameran till Linns soffa och så spelar vi in en ny. Detta gången ändrar vi sånggenre lite.. Hehehe. Spännande.
Daniel har åkt hem så nu är det bara jag och Linnsan här i stugan igen. Snart är det väl dags att ta tag i alla dessa saker vi skall göra idag.

*Laga mat
*Slänga skräp
*Duscha
*Göra oss i ordning
*Möta Jenny (Linns kusin) som anländer med tåget från Stockholm
*Åka och dansa oss svettiga på Lippan.

Superbra dag låter detta som ajjemän!

jikio
Jag och min fina man.

joijo
Världens finaste kille i hela världen har jag, tiihih.

HATE.

Godmorgon, idag vaknade jag och slog sönder min dator. Jag hatar den här cpbajsmongo-datorn. Köp ALDRIG en Hp Pavilion dv5, det är det sämsta, dåligaste och värsta påfundet någonsin. Jag är hatisk idag mot teknologin idag.

jio
Här är den, fdiof¨wfwsofepwogjofvmoakcmopmgeowrpjfqwe+¨fkqm+¨,..

Behöver inte säga mer än såhär just nu. Måste städa nu, får finbesök från Stockholm senare idag. Uppdaterar er då ;).

Sandra

Eurodancer

Hello!

Vaknade jävligt sent idag, känns som om jag har missat hela dagen! Hade massa med missade samtal osv.
Ringde upp först Malin som ville ha med mig till överby, jag får ringa henne snart och kolla om jag orkar!:)
Sen ringde jag upp Jenny som hade ringt mig några gånger.. Och nu är det som så att hon ska komma och hälsa på mig idag, jätte mysigt. Det var typ jätte längesedan jag såg henne?! :)

Men nu ska jag sätt igång och laga frukost mitt på dagen och fixa lite:) HA en bra dag så hörs vi sen! Puss

Sen kommer denhär dåren på besök!:)

something in your eyes makes me wanna lose myself

härlig morgon känner mig inte sjuk längre, bara den jävla hostan som är kvar! Gick upp runt 11 och orkade inte käka frukost förens klockan 13 haha, snöat har de gjort inatt också och inte lite heller.

Ida kom hit för typ 45 minuter sen och nu har jag precis gjort mig i ordning och är klar! vi ska åka bort till ica och köpa lite smått och gott!

 

 

nu ska vi åka till ica sen får vi se vad vi ska hitteepå.

xoxo Becca

kill this fucking computer

jävla skit dator

keep your head up gorgeous, people would kill to see you fall

Hallå där kött & blåbär seanbanan här.. okej det är bara jag! jag känner mig sjukt oaktiv här, och det är jag i jämförelse. skitsam jag har iallafall haft en asa bra dag med Ida och Linnéa i växjö, vi (dom) har shoppat och det enda jag köpte var cheeseburgare. Men inte klagar jag för det va så himla roligt :)


senare när vi åkt hem och jag äntligen fick fixat min telefon som slutade fungera så skickade patrik sms och sa att han var ute och busade runt med sin 240 så jag hängde med han och vi drog runt lite överallt ner till fiskestad och grejjer :) MYCKET UPPSKATTAT, sen stack vi hem till honom där vi satt och pratade och togigen dessa 4 månaderna! Efter en timme eller så kände vi att vi ville hitta på något så vi åkte hem till ida och banne i ingelstad där vi kollade på film och stannade till runt 22.30-23.00 typ.


för en timme sen körde patrik hem mig och nu ska jag gå och lägga mig. mår dåligt psykiskt och vill helst inte vara vaken mer nu, vet inte om någonting känns speciellt rätt förtillfället. vill helst bara försvinna i typ 2345678 dagar.

xoxo Beccedi

Clothes over bros





























Massa mysig sommarkänsla! Åh vad jag älskar det!

Do you know I really love my shoes?

Crazy heels


















Skulle ni kunna tänka er att ta på er sånnahär skor och sedan gå runt i dem? (Om det ens går)

Pornstar

Take it if you want it

fhepowjg
Asgrymt ju? Ska testa nästa nyår. Måste jag åka till argentina eller tror ni att man kan testa helt random på typ swedbank i vänersborg? hehehe
/Sandra, den sist födde.

Bring it if you really want it

Godafton kära läsare
Eftersom att det blev nyktert på nyår så har vi alkohol kvar, vad skall vi göra med den? Hälla ut den? Dricka upp den? Det blir nog det sistnämda, Imorgon. Lipz eller Trädgårn? Den stora och eviga frågan, vad är bäst? Vart är det mest drag en Onsdagskväll som denna? Ge oss tips tack.
vfsöl
Förjävla gött med lite Carlsberg sådär på Onsdagskvällen.

/Gissa vem?


We can do it, we can do it all night.

Baby I am here

NY HEADER MEN DEN BLEV FAIL SÅ VI SKAFFAR EN NY ! A HOUJ

Do you know the thing?

Hej Linn som talar, jag hatar design över allt annat på hela jorden, så ni får stå ut med att den är ful en liten stund! Puss

Cashflow




ÅÅh vad roligt det är att betala räkningar! (NOT)

Screaming people

Nu har jag och Linn sprungit runt på stan ett tag, jag fick en förjävla skoskav så jag fick gå in på lindex och köpa mig ett par strumpor! Jag köpte nämligen ett par nya skor i förrgår av min kära kusin på Stadium:
fedgsw
Här är skorna, väldigt snygga men jag rekomenderar dem inte till längre promenader. Dödsdömt.
Måste också tillägga att jag ÄLSKAR läs (ironi) barnfamiljer när man skall ta en fika, jag och linn gick och satte oss på ett fik här i stan som är känt för att vara lugnt för att vi ville ha lugn och ro. Men tro fan det, när vi hade satt oss märkte vi till våran förvåning att det satt TVÅ barnfamiljer med ca. 4 barn vardera bredvid. Barnen fick inte leka utomhus utan föräldrarna så de kom på en lek de kunde leka inomhus istället. Tror den hette "springa och skrika så högt och snabbt som går", det blev iaf en snabb fika.
few
Jag är arg för att det alltid är så mycket folk på banken.

dsds
Linn sitter och smygler mot småbarn mittemot, peddobear?

vgfds
Detta förgyllde baksidan på festisen, väldigt bra tycker jag! Gör detta mot alla era vänner idag :)

cool
Avslutar med en bild på mig och linn sittandes på swedbank, notera linns körkort. Vill ni se bilden och zooma in så vrid bilden ;).

Nu skall jag göra det roligaste som finns i hela världen (<3) betala min telefonräkning på 1700 :- <3

Sandra

i want you

Hallo sötisar! Nu är jag och Sandra redo för en sväng på stan som kommer innebära fika osv, Några gubbar kommer undertiden gå in i våran lägenhet och laga "värmen/kylan" good for them! puss

Take a picture, it will last a lifetime

Här kommer ett stjärnspeckat Bild-inlägg. Enjoy!
fds
En dag förra veckan hade vi Linns lillebror Marius på besök på edsgatan, då var det tvspel som gällde. Här utmanar han Daniel i bilspel.

fe
Är det bara jag som redan brutit emot nyårslöftet? Kunde inte hålla mig, ostbollar är gott.

fd
Ville bara lägga ut en liten bild på hur jag ser ut när jag koncentrerar mig, såhär brukar det se ut. Öppen mun och halvstängda ögon, det är riktigt fint. Ibland om man har tur hänger tungan ut genom munnen också.

vdsvd
Här är Rebecca när hon gör sig i ordning på nyårsafton. Chillprill.

dsafs
Gissa djuret?
 v
Detta shotglas fick jag av Linn i födelsedagspresent, riktigt grymt! (y)

¨äå
Jag hälsar gottnytt år från soffan här, hoppas att ni är bättre än mig på att följa nyårslöften. Hehehe, har aldrig varit min starka sida faktiskt. Har lovat mig själv i 5 år nu att sluta äta godis, och vad händer? Jag slutar äta godis men börjar äta chips ist, hehehe. Jag gillar inte ens chips.

Hade gött! / Sandra

If i was a rich girl

Good morning everybody!
Hoppas ni har sovit as skönt, för det har jag(tror jag).

Idag ska jag göra massa vettiga saker, som t.ex spela in en cover till, gå till banken, söka praktikplats, äta mat osv.


Ska ta reda på en hemlig sak också för den delen.

Hakuna Matata,

idoldbild
Innan jag dör vill jag få timons autograf, han är så härlig. Hans inställning till livet, hans leende och framför allt, hans humor! Om ni kollar på bilden, så ser ni hans outstanding-fina leende och glöm inte att notera hans pekfinger, han håller upp fingret precis som att han fått en briljant idé! Jag tror att han fått en idé om hur han och pumba skall fixa mat. Eller hur man klär ut sig till en maskerad på bästa sätt. Men egentligen, det har ingen betydelse, han är glad och utstrålar en fantastisk glädje!
Ville bara dela med mig av detta, så varje gång ni ser någon lycklig, glad, busig människa, tänk på Timon. Lovar, han kommer uppskatta det! Shine on.

Hakuna matata / Sandra

you're a song


Här kommer en liten cover-film på en härlig shakira låt, underhållning på hög nivå. Luta er tillbaka och njut av det vackra vi delar med oss utav, det är viktigt att kunna bjuda på sig själv på detta sätt.

Nattkramar från oss på edsgatan ett C.

Party up in here


Tänkte bara berätta hur Sandra beter sig en torsdagkväll!


  1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!
  2. Omg I'm so hot!
  3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!
  4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!
  5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!
  6. Tequila? Vilken bra idé!
  7. Jag ska bara vila lite...
  8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?
  9. Han(Daniel) skulle älska ett snuskigt sms nu!
  10. Det är inte långt, vi går!
  11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..
  12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.
  13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

Mina älsklingsdrinkar!:) hehehehe

/ L COOL Johansson. he he he

Who in hell was hitler?

Okej, Gracy var skitbra!!! Älskar när tjejer spöar skiten ur dessa jävla killar..

Men nu, vet ni vad vi sitter och tittar på mitt i natten? En kass dokumentär om Hitler eller nåt ?! jaja andra världskriget iallfall.

Fredrik har snott min ring i protest, för att jag bloggar.. Så nu har han tryckt på den på sitt finger och den går inte av!!!! Så typiskt killar, jag slår honom sen när han får panik för att ringen sitter för hårt och han känner att det börjar göra ont.

"När fingret är blått, är det bra" skriker han nu från köket, (rätt åt honom)

jaja. nu ska jag försöka hitta på nåt kul . hejdå

I'll fall asleep tonight, because that brings me closer to you.

Det har varit en perfekt dag idag nästan (hade vart roligt att träffa patrik, men den som väntar på något gott..) .. nu är trött som ett jävla svin rent ut sagt och kommer somna vilken minut som helst, måste bara pallra min feta röv (ja den är fet! fråga ida) ut och röka innan jag somnar, efter att ha vart tvungen att inte röka på tre timmar tidigare idag (mellan göteborg och växjö) så känner jag mig lite extra sugen på att totalt sabba mina redan sönder rökta lungor hehehe.


gillar denna bilden för att mitt leénde ser verkligen äkta ut!


som sagt, nu ska jag sova och hoppas ni också får sova gott !

xoxo Becca den äldste och !?klokaste?! (skojja hehehe)

I'll do it like a truck

Gokväll!

Nu ska vi ha våran första tävling här i bloggen!

FINN FEM FEL.

Om ni hittar fem fel på varje bild, eller bara en, whatever, kommentera bara hur många fel ni hittat och eran email så kontaktar vi er.
För att vara tydlig, det är den som hittar flest fel som vinner, hittar några alla så är det först i kvarn som gäller.

Priset kommer upp imorgon!

Lycka till!
















How to save a life?

Har ni inte sett den, se den!

Come on baby

Hej alla glada läsare! :)

Jag och Sandra har precis gjort två nya cover's på olika låtar, varav en är våran favoritlåt sen i somras! ;) Jag har tänkt att lura i mina kära vänner jag är  med nu att spela in en skräckfilm ikväll, och om inte. Så ska vi kolla på filmen Gracie, den är från 2007, men minns inte om jag har sett den eller inte, vi får väl se!:)

Kommer snart upp några klipp från våra covers!:)

Puss Linn glapparn

Bleeding Love!

Nytt besöksrekord idag, käckt. Jag och Linn har spelat in några nya covers nu, bland annat på den populära låten Bleeding love och Glenn med Björn R.

Dom kommer upp inom kort, keep in touch.. Ni kommer inte bli besvikna!

ds
Ville bara dela med mig av att jag är grym, stoppade på en tia och vann högvinsten! Gött för mig, mindre gött för er. hehehe. Spela mer!

We no speak americano?

Make love, not war.

Hejsan kära vänner.
Jag och Linn har kämpat väldigt länge med våran fina cover vi precis lade in här på bloggen, hoppas att ni gillade den. Det gjorde vi. Nu sitter vi här i lägenheten igen, lite tyst utan Rebecca som åkt till Småland för att antagligen stanna där med sina vänner ett tag. Vi sitter och kämpar för fullt med våran bloggdesign, det är inte lätt när man vill vara på topp!

När jag väl skriver här så måste jag passa på att tipsa om en oerhört bra film, Midnight Express. Kan inte förklara den utan den måste ses och reflekteras med egna ögon, helt genialisk film tycker jag (och daniel). Ikväll vill jag kolla på dokumentären "world at war" men jag vågar varken sätta på eller fråga Linn om jag får kolla på det, tror inte hon är särskillt intresserad av det faktiskt. Dokumentären är över 2000 timmar och handlar om andra världskriget, Linn kommer "älska" det. Höhö.

Fredrik har bunkrat upp med chips och ligger och rapar i soffan framför två och en halv man.
På tal om det så måste jag göra massa viktiga saker imorgon, ringa min tandläkare och skjuta upp tiden en gång till (har gjort det i ett år nu), jag hatar tandläkarn. Jag hatar den där luftsugen dom använder för att suga upp allt saliv, det blir så törrt och äckligt i käften. Jag skall också försöka ringa skolan imorgon och försöka tvinga in mig i en klass nu efter jullovet. Sen så vill jag sola också men det är rätt långt att gå till meddo ca. 250 meter. Snöar ute idag. Halt ute imorgon. Man blir blöt i skon. Man blir blöt på socken. Man tar av sig skon. Man gör fotavtryck inomhus och sen blir man förkyld.

Detta var ungefär vad jag hade att säga för studen men jag återkommer såklart inom en snar framtid. Jag och Linn skall fortsätta under kvällen/natten med fler läckra covers. Keep in touch!

cfsa
Här har vi Linn på ett läger, hon dricker saft (ej rödvin).

Sandra, den yngste.


I'm just a jealous guy!

it's only fair cause everything you did to me I did to you

dagen har varit helt kanon so far, Ida ringde och väckte mig klockan 11 och tur va de för annars hade jag nog försovit mig haha.. packade klart det sista och 14.12 satt jag på tåget mot göte-la-borg. hejdå edsgatan för ett tag !



tågbyte i göteborg då, fick sitta i 1 timme och vänta på nästa tåg som jag nu suttit på i en halvtimme. om ca. 2 och en halvtimme är jag framme i växjö, där ida kommer och hämtar mig och så blir det rakavägen hem till henne och johannes lägenhet i ingelstad där dom kommer bjuda på kycklinggratäng med pressadpotatis och sallad med fetaost ! längtar så sjukligt mycket tills jag är framme och jag kommer verkligen kramaihjäl ida (läs: kramaihjäl)!!




xoxo Becca

Bygger om

Hej!
Vi håller på att bygga om i våran blogg, där har ni anledningen till varför den ser så skum ut oftast! Men snart så har vi våran egna snygg design.

Pussss, Sandra

Sing with me

Grotesco VS Plusgymnasiet

A little story

I think it's time to let you know

Hallååå! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Jag är hemma i stömstad nu så sviker edsgatan inatt, men kommer hem och ger lägenheten lite kärlek imorgon igen. :)

Dagen har gått hyfsat bra ändå. Försov oss imorse och hann ändå i god tid till jobbet! Sandra och Daniel är också i Strömstad nu så fick finbesök av dem på två av mina raster iallfall. Sen var det Susannes sista dag idag. Jätte tråkigt verkligen. Men hon hittar nog något bra snart! Nu ska jag iallfall gosa mig ner i sängen med chips cola och filmen Georgia rules.

Här får ni några bilder från bilresan imorse!:) Hade en jätte gosig lillebror brevid mig i bilen som låg och sov som en liten bebis på min axel, sötnosen!


when is too much really too much?

Här har vi en mycket säregen människa vid namn Christoffer Krus, det blir inte en lugn stund när han är med, han är typ obeskrivlig. underbar men totalt loco hehehe

 

 

xoxo Becca

it's not how good you are, it's how good you want to be

Jag är ensam hemma i lägenheten över dagen och natten! Stampe kom hit för någon timme sen, vi gick bort till amigo och käka pizza (: han käkade en vesuvio med kebbabsås och jag kollade på heheh!



Nu har jag precis beställt tågbiljetter och jag och stampe håller på att ladda ner 'the fourth kind'! tydligen ska det vara en superläskig film hah! Christoffer kommer hit om en halvtimme med och sen ska jag börja tvätta klockan 17.00.. Har förövrigt städat hela morgonen också. fört över pengar till linn för hyran har jag också gjort :) DUKTIG TJEJ IDAG!

xoxo Becca

No letting go

SEVEN

Nu har vi preis kollat på filmen "seven" och den var sjukt bra tills slutet när vi blev så arga att vi höll på att stryka med! Den är sevärd om man klarar av slut man inte vill ska sluta!
Upp om 4 timmar och jobba, Natti



Let's dance little stranger

Robin's nyårsdans!

sure last year has been great but i'm aiming even higher now

Tjena Becca här! kände att det kanske är på tiden att jag med lämnar några avtryck här.. inte för att jag har speciellt mycket att skriva eller säga, men en liten presentation kanske vore på sin plats?!

som sagt Becca (Rebecca Törnqvist) heter jag och är 20 år gammal. Jag bor då tillsammans med Linn och Sandra i en 3.a på Edsgatan 1C i Vänerborg, ganska uppenbart heheheh.

 

Yesterday is so last year

Här får ni några stunder från 2010 som jag aldrig kommer glömma och som har varit de bästa tiderna någonsin! :)

Puss Linn








Miss Blue

Hej och gott nytt år alla!
Igår drog jag och Linn till Lipz som hon redan berättat om, det var roligt roligt faktiskt. Vid halv två tiden så gick vi till sibylla och åt pommes och väntade på bussen som förövrigt var gratis!!! Wieeeee tänkte vi. Ungefär en timme senare kommer Daniel, min boyfriend inramlandes full som ett ägg! Astrevligt. Min sömn iår har inte varit på topp, somnade halv nio imorse, jag lider av allvarliga sömnproblem.

Nu många om och men senare sitter jag i Lilla edet hos Daniel och bloggar lite medans han hänger upp en ljusstake (?) aja mongo. Förut åkte vi på en liten rundtur i lillaedet, jag har nämligen aldrig varit i centrum innan men nu.. Nu kan jag hela byn utantill! Höhö.

Imorgonbitti åker vi till Vänersborg och hämtar upp Linn med syskon och åker hem till Strömstad med Daniel. Åker väl antagligen hem på måndag eller tisdag igen skulle jag kunna tänka mig. Snart är det dags för mig att ta tag i allt med min skolgång också, lång historia. För att göra den kort skulle jag väl kunna säga att jag skulle tagit studenten iår 2011 men det ser inte ljust ut för den händelsen just nu men jag är inte deppig. Har ju haft mina anledningar och antagligen kommer jag gå om halva tvåan på samhällsprogrammet på birgersjöberg gymnasiet i vänersborg. Awesome!

Detta var väl ungefär vad jag hade att säga idag. Återkommer med bilder och mer smaskigheter imorgon, vi alla väntar ivrigt på Beccas första inlägg förståss!

Sandra, den yngste
jg

Hangover?

Idag är alla bakfulla men inte jag! nanana, jag har gjort en bra sak idag, hittade en ny mobiltelefon igår i trollhättan men idag så ringde jag upp "pappan" i telefonen och lämnade tillbaka den, fick 500;- för att jag var så snäll och ärlig. Känner mig jätte duktig:):):)

Jaja, nu ska jag köra en sväng till Frändefors. Kommer snart hem igen och ikväll är det mys som gäller tror jag, Upp och jobba imorgon, buuuh inte skojsigt.


Fredrik hälsar att han är Böööönnnsnygg.. hmmm.. Okej hejdå

Crazy Crazy Night

Hej gullisar! Detta blir de första inlägget i år 2011. Nyår blev inte som planerat men det blev förbannat roligt. Kan det bli annat utan Sandra?! Först lagade vi god mat här hemma med massa söta vänner som kom på besök och åt mat med oss. Sen drack vi några öl innan alla drog vidare. Alla drog till olika ställen så vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen, alltså (jag Sandra och Rebecca). Slutade iallfall med att Rebecca stannade hemma och surade och jag och Sandra drog vidare till lipz, trodde inte det skulle vara speciellt mycket folk där på nyår men det visade sig att det var raka motsatsen! Det var sjuuukt mycket folk där (Aldrig varit med om så mycket folk på lipz innan.) Och jävligt roligt. Det blev en väldigt nykter kväll för vår del. Drack bara några öl innan och sen på lipz blev det en öl var. Vi hade så mycket annat skoj för oss så vi hann inte tänka på alkoholen just då. Hade massa "hemliga busgrejer" för oss! hähu, nej nu orkar jag inte skriva mer, jag ska snart gå och lägga mig. Fredrik är ju inte den lättaste att prata med i det tillståndet han är i just nu.. -.- jaja. Jag och sandra sitter här och njuter av det nya året som ska bli amazing.

Här kommer några bilder från kvällen iallafall! :)

Puss på er




RSS 2.0