keep your head up gorgeous, people would kill to see you fall

Hallå där kött & blåbär seanbanan här.. okej det är bara jag! jag känner mig sjukt oaktiv här, och det är jag i jämförelse. skitsam jag har iallafall haft en asa bra dag med Ida och Linnéa i växjö, vi (dom) har shoppat och det enda jag köpte var cheeseburgare. Men inte klagar jag för det va så himla roligt :)


senare när vi åkt hem och jag äntligen fick fixat min telefon som slutade fungera så skickade patrik sms och sa att han var ute och busade runt med sin 240 så jag hängde med han och vi drog runt lite överallt ner till fiskestad och grejjer :) MYCKET UPPSKATTAT, sen stack vi hem till honom där vi satt och pratade och togigen dessa 4 månaderna! Efter en timme eller så kände vi att vi ville hitta på något så vi åkte hem till ida och banne i ingelstad där vi kollade på film och stannade till runt 22.30-23.00 typ.


för en timme sen körde patrik hem mig och nu ska jag gå och lägga mig. mår dåligt psykiskt och vill helst inte vara vaken mer nu, vet inte om någonting känns speciellt rätt förtillfället. vill helst bara försvinna i typ 2345678 dagar.

xoxo Beccedi
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0